checkmark Vi er medlem af Dansk Byggeri​

checkmark ISO 9001-certificerede materialer​

checkmark Vi løser alle tagdækningsopgaver​

checkmark Udført entrepriser siden 1965​

Lægning af tagpap udføres af specialister

Hos Nordqvist A/S i Odense er vi specialister i lægning af tagpap på Fyn og har kunder i hele Danmark.

​Søger du derfor en tagdækker, der besidder stor kompetence samt erfaring inden for arbejde med tagpap i sublim kvalitet, er du kommet til det rette sted. Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om nybyg eller renovering af dit nuværende tag.

Hvad er tagpap?

​Tagpap er et smukt og særdeles fleksibelt materiale, som har mange funktionelle egenskaber. Det kan med fordel kan anvendes på mange forskellige tagtyper, lige fra fra helt flade tage til hældningstage med listedækning. Det kan desuden bruges til lodret vægbeklædning og kan formes til at følge underlaget.


​Tagpap skaber en helt tæt membran, der er som skabt til at modstå det våde nordiske klima.

Renovering af tage med tagpap

​Skal du have renoveret et tag med tagpap, udfører vi dette direkte på det eksisterende tag, efter det har gennemgået en grundig klargøring. 

I forbindelse med lægning af tagpap kan vi udskifte tagtilbehør såsom:

  • Sternkapsler
  • Hætter tagnedløb
  • Ovenlys
  • Og andet tilbehør

Hvis du ønsker det, kan vi dersuden sørge for at udføre merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion, hvormed bygningsreglementets krav med hensyn til varmeisolering efterleves.​

​​

Kun det bedste er godt nok

Når vi hos Nordqvist A/S udfører lægning af tagpap, sætter vi altid dig i centrum, og det er derfor af yderste vigtighed for os at vores arbejde til fulde lever op til dine forventninger.

Derfor gør vi meget ud af at sørge for, at du altid er informeret omkring processen både før, under og efter tagdækningsarbejdet.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og udsteder forsikringsdækkende garanti på samtlige tagdækninger.
​​

Få et gratis tilbud på lægning af tagpap

Ønsker du yderligere information om vores tagløsninger eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.​

​Ring i dag på telefon 66 16 10 00 eller send en e-mail til info@nordqvist.dk. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på lægning af tagpap.

Målsætningen for Nordqvist A/S er 100% tilfredse kunder via effektivt, professionelt arbejde i højeste kvalitet - og med kunden i centrum hele vejen.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.​

Skriv til os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt