checkmark Vi er medlem af Dansk Byggeri​

checkmark ISO 9001-certificerede materialer​

checkmark Vi løser alle tagdækningsopgaver​

checkmark Udført entrepriser siden 1965​

Nordqvist A/S - din professionelle tagentreprenør siden 1965

Vi kan nemt remse en masse fag-lingo og egne fortræffeligheder op, skrive stolpe op og stolpe ned, men tag vores ord på det: Vi løser alle tagdækningsopgaver, vi gør det effektivt og professionelt, og vi garanterer håndværk af højeste kvalitet.

Hvordan kan vi det? Vi har været i branchen siden 1965 og har siden udført langt over en million kvadratmeter tage rundt om i landet. Med andre ord; vi besidder den fornødne erfaring og ekspertise til at løse enhver opgave til din fulde tilfredsstillelse.

Om det er privat eller erhverv, store opgaver eller små og uanset om det drejer sig om lægning, renovering eller udskiftning af tag, er Nordqvist A/S din rette leverandør.

Vi udfører enhver opgave med et erklæret mål om effektivt, professionelt arbejde i højeste kvalitet - og med kunden i centrum hele vejen.​

Målsætningen for Nordqvist A/S er 100% tilfredse kunder via effektivt, professionelt arbejde i højeste kvalitet - og med kunden i centrum hele vejen.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.​

Skriv til os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt