checkmark Vi er medlem af Dansk Byggeri​

checkmark ISO 9001-certificerede materialer​

checkmark Vi løser alle tagdækningsopgaver​

checkmark Udført entrepriser siden 1965​

Tagdækker udfører effektiv taglægning, du kan stole på

Hos Nordqvist A/S i Odense sikres du hurtigt og effektivt udført tagarbejde af en professionel tagdækker. Vi har stor erfaring inden for taglægning på Fyn og i resten af landet. Du er derfor garanteret håndværk af højeste kvalitet.

​​Taglægger løser alle former for tagopgaver

Som erfaren tagdækker har vi både kompetencerne og erfaringen til at løse alle former for tagdækning,  uanset hvilken type du har brug for. Vi har både løst opgaver for privatkunder og erhvervskunder, og kan derfor løse både store og små tagdækningsopgaver.

Vi er specialister i følgende materialer inden for tagdækning:

Kunden i centrum

Det er af stor vigtighed for os, at du som kunde hos os føler dig godt behandlet og i trygge hænder - lige fra den første kontakt, til det færdige arbejde står klart.

Derfor har vi under hele processen tæt kontakt og dialog med dig, så den færdige løsning til fulde lever op til dine forventninger og behov.

100 % kvalitetsbevidst tagfirma

Uanset om det drejer sig om lægning, renovering eller udskiftning af tag, er Nordqvist A/S den rette leverandør. Som tagdækker udfører vi enhver opgave med et erklæret mål om effektivt, professionelt arbejde i højeste kvalitet.

Kontakt din tagdækker for et gratis tilbud

Har du et spørgsmål til en konkret tagopgave, eller ønsker du mere information om de tagløsninger, vi kan tilbyde, samt priser på taglægning, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 66 16 10 00 eller send en e-mail til info@nordqvist.dk.

Målsætningen for Nordqvist A/S er 100% tilfredse kunder via effektivt, professionelt arbejde i højeste kvalitet - og med kunden i centrum hele vejen.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.​

Skriv til os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt